Tjäna Pengar På Twitter

Mikrobloggen Twitter är den näst största sajten inom social media efter Facebook, och det finns många sätt du kan tjäna pengar på ditt Twitter-konto. En av dom vanligaste metoderna för att tjäna pengar på Twitter är pay-per-tweets, dvs att få betalt för att twittra olika annonsörers länkar och produkter. Det finns flera annonsnätverk som betalar Twitter-användare för att twittra sina annonsörs länkar. Det största annonsnätverket är:

SponsoredTweets är ett program som låter användare få betalt per tweet. För att kunna tjäna pengar här måste ditt Twitter-konto vara minst sex månader gammalt. Dessutom måste du ha minst 200 followers för att annonsörerna ska kunna erbjuda betalda tweets. Betalning sker när du tjänat minst $50.

Här är några andra sätt att tjäna pengar med Twitter:

Affiliate marknadsföring: Öka antalet followers och marknadsför dina affiliate länkar i dina tweets. Välj ett bra affiliate program, till exempel Amazon och twittra länkar till olika produkter. Om du har ett stort antal followers är det möjligt att skicka ett stort antal besökare och förhoppningsvis lyckas sälja något. Nyckeln till att lyckas här är att veta vad dina followers vill ha och marknadsföra rätt produkt till rätt målgrupp.

Sponsrade tävlingar: Flera företag har tävlingar som du kan delta i och tjäna pengar på genom Twitter. Oftast genom att skriva en recension eller ge förslag på produkter och tjänster till företaget.

Magpie är ett bra sajt för att börja tjäna pengar på Twitter. Denna siten ger annonsörer möjlighet att enkelt börja twittra om sina produkter och tjänster. Magpie betalar efter att du tjänat minst $50.

Revtwt är ett annat nätverk som betalar per tweet. Här går det att välja att få betalt antingen per klick eller per tweet. Minsta beloppet per tweet är 10 cent och minsta belopp per tweet är $0.30 per 1000 followers. Det innebär att om du har 10.000 followers så kommer du tjäna $3 per tweet. Minsta beloppet för att få betalt är $20, och utbetalningarna sker via PayPal.

Öka antalet followers för att tjäna mer pengar!

Oftast behöver du ett stort antal followers för att kunna tjäna bra med pengar på Twitter. En sajt för att snabbt öka antalet followers är Twiends.com. Den fungerar på det här sättet: När du följer någon får du ett visst antal poäng som sedan kan användas för att få nya followers till ditt eget konto. Det går också att tjäna poäng på att se Youtube videos, besöka webbplatser och gå med i Facebook-grupper.

Det här inlägget postades i Sociala Medier och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera